29.-30.4.2023 Teeskentelemätön ammattipersoonasi

Viikonlopun verkkotyöpaja: luomme henkilöbrändin, joka edistää sitä, joka olet ja mitä tavoittelet.

Kurssista:

Hyvä henkilöbrändi on selkeä, johdonmukainen ja uskottava kuva sinusta, jonka olet luonut ja joka välittää haluamasi viestin tavoittelemillesi yleisöille. Se perustuu totuudenmukaiseen ja luotettavaan kuvaan sinusta ja erottuu positiivisesti kilpailijoista. Hyvä henkilöbrändi edistää tavoitteidesi saavuttamista ja luo luottamusta ja uskottavuutta yleisösi keskuudessa. Meistä jokainen sisältää maineen, mielikuvan, brändin. Vaan tiedätkö itse kuka olet ja mikä on se, mitä sinusta puhutaan, kun et ole paikalla? Sitä voi kohentaa, parantaa, korjata ja rakentaa.

Luomme yhdessä sinulle rehellisen, mutta valikoidun ammattipersoonan. Käymme läpi ja valamme pohjan, jonka avulla tiedät tarkalleen kuka olet, mitä teet ja mitä haluat itsestäsi jakaa ja kenelle.  Moni luulee, että henkilöbrändäys olisi jotenkin pimittämistä, valehtelua tai ainakin pelkkää pinnan kiillottamista. Että sellaista tekee vain kuuluisuudet, poliitikot ja laulajat.

Tällä kurssilla valamme peruskiven.
Sen, minkä pohjalta toimit ja minkä avulla voit olla sinä, mutta selkeä ja kirkas sinä. Selkä suorana asiasi takana. Luomme sen, joka edistää sitä, joka olet ja mitä tavoittelet. Me sysäämme liikkeelle sen, missä sinun ammattipersoonasi voi loistaa. Olla ainutlaatuinen.

Katsomme itseemme, jotta löydämme sen arvokkaan ja erityisen minän. Sen tarinan itsestämme, jonka takana olemme ja joka tukee, edistää ja vahvistaa asiaamme, itseämme ja totuuttamme. Kaivamme oman yksilöllisen tarinamme ulos ja opimme kuinka tuomme sitä esiin ja ylläpidämme sitä.  Me emme mieti värejä tai fontteja. Me emme pohdi uusimpia trendejä somemaailmassa. Emme logoja tai muuta tilpehööriä. Me emme kiillota sellaista, mitä ei ole. Emme myöskään tee valheita tai kiiltokuvia. Emmekä hypetä turhia.  

Edessä on mielenkiintoinen ja ajatuksenarvoinen työpaja, jossa katsomme juuri sinuun. Rakennamme askelmat kohdilleen, jotta henkilöbrändisi eli ammattipersoonasi selkeytyy helposti ja nopeasti. Tulee tehdyksi. Keskitymme laittamaan palikat kohdilleen, ymmärtämään omaa tapaamme ja arvojamme sekä avaamaan ajatteluamme ulospäin.

Voit sen jälkeen astella uran tai maineen rappusia reippaana ja pää pystyssä. Askel kerrallaan ylös- ja eteenpäin. Uskollisena itsellesi ja yleisöllesi. Luotettavasti ja toimivasti.  

Konkreettisesti käymme läpi sinun ammatillisen nykyhetkesi, toiveesi, arvomaailmasi, sen minkä puolesta olet ja mitä vastaan, minkälaisia tunnettuustekijöitä voit hyödyntää ja kirjoitamme esittelytekstin, jota tarvitset paitsi somepalveluissa, myös hissipuheen eli puhutun esittelysi runkona. Käymme läpi myös mahdollisuuksia näkyvyyteen, muitakin kuin vain suuri someyleisö.

Mutta ennenkaikkea. Me keskitymme yhden viikonlopputyöpajan verran omaan ammattipersoonaasi, sen mahdollisuuksiin ja siihen, mitä se voi sinulle tuottaa. Tekemätön henkilöbrändi on olemassa, et vain johda sitä itse. Oman elämän, mielikuvan ja tulevaisuuden ajattelu sen sijaan on arvokas työkalu. Mihin ikinä tähtäät. Ja sen vuoksi työnnämme kädet saveen ja löydämme sen.  

Hyppää mukaan.  

Kurssi toteutetaan ”elävänä” eli livenä verkossa. Voit osallistua mistä päin vain, kunhan sinulla on nettiyhteys. Varaa viikonloppu tätä työpajaa varten. Kokoonnumme:
lauantaina klo 10-15 ja
sunnuntaina klo 10-15. Molempina päivinä pidämme noin klo 12-13 lounas- ja jaloittelutauon
Lisäksi kannattaa varata hieman aikaa kotiläksyille. Kurssin tulostettavat materiaalit jäävät käyttöösi ja tietysti kaikki se, mitä opit itsestäsi ja mahdollisuuksistasi.  

Liity nyt mukaan viikonloppuverkkotyöpajaan, jossa käyt läpi askel askeleelta ne vaiheet, joilla rakennat oman teeskentelemättömän henkilöbrändin, joka pysyy toimivana vuodesta toiseen.

Kurssin kulku

Anne Teijula

Hinnoittelu

  • Kertamaksu viikonlopputyöpajaan
  • 295

    Osta tästä
  • LA klo 10-15 (sis. lounastauko)
  • SU klo 10-15 (sis. lounastauko)
  •