Henkilöbrändin kivijalka = sinun tarinasi taika!

Millainen on hyvä ammattipersoona? Se on Sinä.

Brändi on tunne ja tarina.
Se on kaikki ne vaikutelmat ja mielikuvat, jotka jätät muiden ihmisten mieleen. Se on se, mitä sinusta muistetaan. Henkilöbrändisi ilmenee ja rakentuu jokaisessa kohtaamisessa niin livenä kuin etänä muiden ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa.

Paras henkilöbrändi on oman itsen ammattilaisversio. Meillä jokaisella on joka tapauksessa hieman erilainen kotiminä ja työminä ja harrasteminä ja… ennenkaikkea se, miten olemme päätyneet siihen, missä olemme nyt.

Pahoilta puheilta tai kritiikiltä taitaa nykyään olla mahdoton välttyä, mutta oman ammatti-identiteetin avulla tietää paremmin myös mihin käyttää aikaa ja voimiaan. Itsensä tuntemalla ja valitsemalla säästää myös aikaa ja vaivaa. Siis, että valitsee oman tavan olla ammattilainen. Aito ja todellinen, mutta mietitty.

Jokainen ammattipersoona eli jokainen tarina on omanlaisensa ja ainutkertainen. Se on juuri se erottavuustekijä, jota ei voi kopioida ja jonka avulla tavoitat oman piirisi/asiakkaasi/yleisösi helpommin ja selkeämmin ja jopa rehellisemmin. Ja voit rohkeasti pystypäin kulkea itsenäsi ja seistä asiasi takana.

HENKILÖBRÄNDIN KIVIJALKA = SINUN TARINASI TAIKA:
kirja ja verkkokurssi 10€

Tässä sivustolla voit lukea blogia, mutta myös ihan oikea kirja on saatavilla!
Kirja on e-kirja ja siihen sisältyy verkkokurssi (hinta 9,99€). Löydät sen tästä: https://www.leijuva.fi/courses/henkilobrandin-kivijalka-kirja.
Kirja on saatavilla sekä e-kirjana että painettuna yleisimmistä verkkokirjakaupoista (syksy 2023), kuten Elisa-kirja tai Adlibris.

Haluatko lukea artikkeleita aiheesta? ➪ artikkelit löytyy täältä!

Sinun tarinasi taika = henkilöbrändin kivijalka

Vahva ja teeskentelemätön henkilöbrändi on sinun tarinasi

Voit innostua kehittämään tarinaasi ja haluat tuoda selkeämmin ja avoimemmin esiin sen, mikä tekee sinusta ammattilaisen ja/tai asiantuntijan ja kirjoittaa tarinasi kirjaan.
Katso "kirjailijahaku"-kohdasta millaisia vaihtoehtoja tällä hetkellä kirjojen kirjoittamisen parista löytyy.

Lue etusivulta lisää ja ajankohtaiset kirjat täältä

Henkilöbrändäys on prosessi, jossa kehität ja avaat tietoisesti tiettyä imagoa tai kuvaa itsestäsi.
Se on tavoite siitä, millainen henkilö olet oikeasti ja haluat olla ja miten haluat muiden näkevän sinut.
Se sisältää kaiken miten esiinnyt ja puhut, mitä julkaiset verkossa ja miten käyttäydyt. Se ei ole vain diginäkyvyyttä tai suuria someyleisöjä, vaan ymmärrystä siitä, kenelle haluat olla näkyvä ja miten.

 Ammattipersoona on sinä ja sinun elämäsi. On tärkeää, että ammatti-identiteetti on autenttinen ja rehellinen. Ammattipersoona ei ole pelkkää ulkoista höpinää, vaan myös syvällisiä arvoja, tavoitteita ja persoonallisuutta.

Kun kehität henkilöbrändiäsi, sinun on ensin ymmärrettävä mitä sinä edustat ja mitkä ovat sinun arvojasi ja tavoitteitasi. Vasta sitten voit rakentaa imagosi ja hyödyntää mainettasi.

Ja siinä haluan sinua auttaa.
Löytämään persoonallisuuden ja ainutlaatuisuuden.

Kaipaatko henkilökohtaista sparrausta? Ota yhteyttä.

Ota osaa syväsukellukselle omaan ammattipersoonaasi

Työpajat ja kurssit, joissa keskitymme ammattipersoonan kirkastamiseen tai huijarisyndrooman selättämiseen ovat varsinainen sysäys siihen, kuinka löydät ja muistat oman itsesi. Oikea ja teeskentelemätön henkilöbrändi perustuu totuuteen sinusta.
Verkkotapaamisten aikana avaamme kukin oman ammattipersoonamme aarrearkun ja jatkokurssilla syvennämme tietomme ja taitomme.
Tutustu!

Työpajat ja verkkokurssit löydät täältä!

Ota ☟ maksuton videovalmennus!

Tiedätkö 3 tärkeää tekniikkaa, jotka voit tehdä jo tänään edistääksesi omaa henkilöbrändiäsi?
Alla oleva maksuton videovalmennus näyttää sinulle, kuinka voit parantaa omaa ammattipersoonaasi NYT. Näytän sinulle 3 tärkeää, mutta ylenkatsottua tai unohdettua tekniikkaa, joilla olet monta askelta edellä suurinta osaa ihmisistä. Videovalmennus on tiivis ja täynnä asiaa, eikä vaadi sinulta kuin vajaan vartin aikaasi, mutta auttaa sinua hallitsemaan omaa henkilöbrändiäsi. Heti.
Näppäile siis nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sen sinulle.

* Ehdot ja muut jutut. Löydät ne sivun alareunasta. Lyhyesti sanottuna: kyllä, laitan sinulle joskus viestin jos toisenkin emailiin, mutta ellet tykkää niistä, voit aina "unsubscribe" eli poistua listoiltani ja ei, en ikinä myy tai anna osoitettasi eteenpäin minnekään. Paitsi viranomaisille, mikäli niin väkisin vaaditaan.

Täytä alle nimesi ja sähköpostisi, niin lähetän sinulle sen heti

Hyväksyn ehdot ja sen sellaiset ja voin lukea ne tästä: terms & conditions.