Teeskentelemätön ammattipersoona!

Millainen on hyvä ammattipersoona? Se on Sinä.

Mielestäni paras henkilöbrändi on oman itsen ammattilaisversio. Meillä jokaisella on joka tapauksessa hieman erilainen kotiminä ja työminä ja harrasteminä ja…
Siis, että valitsee oman tavan olla ammattilainen. Aito ja totta, mutta mietitty.

Ajattelen henkilöbrändäyksen olevan vähän kuin aamutoimet: ennenkuin menet ihmisten ilmoille, on hyvä pestä hampaat, laittaa puhtaat vaatteet, ehostaa kasvot ja kammata tukka. Se ei muuta sinua ihmisenä, mutta näytät että välität paitsi itsestäsi, asiastasi, myös niistä joiden kanssa olet.
Ehostus ei myöskään ole paksu (teatteri)maski, jolla yritetään olla jotain muuta kuin on. Mutta sinun pitää tietää ja opetella miten korostaa parhaita puoliasi, millaisia työkaluja on hyvä käyttää ja kuinka ilme pysyy freesinä ja aitona. Taito se on sekin!

Se on juuri se erottavuustekijä, jota ei voi kopioida ja jonka avulla tavoitat oman piirisi/asiakkaasi/yleisösi helpommin ja selkeämmin ja jopa rehellisemmin.

Pahoilta puheilta tai kritiikiltä taitaa nykyään olla mahdoton välttyä, mutta oman ammatti-identiteetin avulla tietää paremmin myös mihin käyttää aikaa ja voimiaan. Eli itsensä tuntemalla ja valitsemalla säästää myös aikaa ja vaivaa.

Henkilöbrändäys on prosessi, jossa kehität ja avaat tietoisesti tiettyä imagoa tai kuvaa itsestäsi.
Se on tavoite siitä, millainen henkilö olet oikeasti ja haluat olla ja miten haluat muiden näkevän sinut.
Se sisältää kaiken miten esiinnyt ja puhut, mitä julkaiset verkossa ja miten käyttäydyt. Se ei ole vain diginäkyvyyttä tai suuria someyleisöjä, vaan ymmärrystä siitä, kenelle haluat olla näkyvä ja miten.

 Ammattipersoona on sinä ja sinun elämäsi. On tärkeää, että ammatti-identiteetti on autenttinen ja rehellinen. Ammattipersoona ei ole pelkkää ulkoista höpinää, vaan myös syvällisiä arvoja, tavoitteita ja persoonallisuutta.

Kun kehität henkilöbrändiäsi, sinun on ensin ymmärrettävä mitä sinä edustat ja mitkä ovat sinun arvojasi ja tavoitteitasi. Vasta sitten voit rakentaa imagosi ja hyödyntää mainettasi.

Ja siinä haluan sinua auttaa.
Löytämään persoonallisuuden ja ainutlaatuisuuden.

Ota osaa viikonlopun kestävälle syväsukellukselle omaan ammattipersoonaasi

Työpajat, joissa keskitymme ammattipersoonan kirkastamiseen ovat varsinainen sysäys siihen, kuinka löydät ja muistat oman itsesi. Oikea ja teeskentelemätön henkilöbrändi perustuu totuuteen sinusta.
Viikonlopun verkkotapaamisten aikana avaamme kukin oman ammattipersoonamme aarrearkun ja jatkokurssilla syvennämme tietomme ja taitomme.
Tutustu!

Viikonlopputyöpajat täällä!

Luetko mieluummin?

Tässä sivustolla voit lukea blogia, mutta myös ihan oikea kirja on työn alla. Ajatukset ja teksti on pöydällä ja kun oma osuuteni on valmis, se käy vielä kielenhuoltajan ja graafikon pöydillä.
Kerron kyllä, kun se valmistuu!

Sillä aikaa: artikkelit löytyy täältä!

Vahva ja teeskentelemätön henkilöbrändi on sinun tarinasi

Voit innostua kehittämään tarinaasi ja haluat tuoda selkeämmin ja avoimemmin esiin sen, mikä tekee sinusta ammattilaisen ja/tai asiantuntijan ja kirjoittaa tarinasi kirjaan.
Katso "kirjailijahaku"-kohdasta millaisia vaihtoehtoja tällä hetkellä kirjojen kirjoittamisen parista löytyy.

Lue etusivulta lisää ja ajankohtaiset kirjat täältä

Ota ☟ maksuton videovalmennus!

Tiedätkö 3 tärkeää tekniikkaa, jotka voit tehdä jo tänään edistääksesi omaa henkilöbrändiäsi?
Alla oleva maksuton videovalmennus näyttää sinulle, kuinka voit parantaa omaa ammattipersoonaasi NYT. Näytän sinulle 3 tärkeää, mutta ylenkatsottua tai unohdettua tekniikkaa, joilla olet monta askelta edellä suurinta osaa ihmisistä. Videovalmennus on tiivis ja täynnä asiaa, eikä vaadi sinulta kuin vajaan vartin aikaasi, mutta auttaa sinua hallitsemaan omaa henkilöbrändiäsi. Heti.
Näppäile siis nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sen sinulle.

* Ehdot ja muut jutut. Löydät ne sivun alareunasta. Lyhyesti sanottuna: kyllä, laitan sinulle joskus viestin jos toisenkin emailiin, mutta ellet tykkää niistä, voit aina "unsubscribe" eli poistua listoiltani ja ei, en ikinä myy tai anna osoitettasi eteenpäin minnekään. Paitsi viranomaisille, mikäli niin väkisin vaaditaan.

Hyväksyn ehdot ja sen sellaiset ja voin lukea ne tästä: terms & conditions.