Sinun tarinasi on Sinun Supervoimasi
ja sen on päästävä kirjoihin ja kansiin!

 • Kirja on asiantuntijan käyntikortti. 
 •  Kiinnostavaan kirjaan kirjoittaminen on markkinointia. 
 • Kirjoista tehdään lehtijuttuja ja kirjat saavat näkyvyyttä. Ja kun haluat kirjoittaa lisää, olet jo huomionarvoinen. 
 • Kirjan julkaiseminen etenkin hyvässä seurassa tuo asiakkaita. Lukija oppii tuntemaan sinut ja haluaa toimia kanssasi. 
 • Kirjassa pääset esittelemään arvosi, kertomaan kuka olet ja miten työskentelet uskottavammin kuin missään muualla.   
 • Kirja on ikuinen. Se on fyysinen tuote digitaalisessa maailmassa. Sen sivuille voi tehdä muistiinpanoja, pyytää nimikirjoituksen, sujauttaa sivujen väliin kuvan tai kääntää kulman hiirenkorvalle, jotta kiinnostava paikka löytyy helposti. 
 • Kirja talletetaan Kansalliskirjastoon ja tulevaisuuden tutkija voi löytää sen.    
 • Kirja on sijoitus itseen, omaan asiantuntijuuteen ja henkilöbrändiin eli asiantuntijaidentiteettiimme. 
 • Kirjan sisältöä voi hyödyntää pitkäkestoisesti, ei pelkästään julkaisuhetkellä. Mutta mikäli kirja jää ajatuksen tai haaveen asteelle tai osaaminen ja aika ei riitä sen kunnolliseen markkinointiin, se ei koskaan löydä lukijoitaan ja hyödyt jäävät saamatta niin lukijalta kuin kirjoittajaltakin. Siksi teemme yhdessä. Jotta onnistumme.

 Paras tulos syntyy omasta tarinasta. Omasta intohimosta ja osaamisesta. Omista arvoista ja visioista.
Sinun on oltava ensimmäinen valinta - omasta ja asiakkaasi mielestä.
Eräs tapa päästä asiakkaasi tai yhteistyökumppaneidesi sydämeen on kirjoittaa kirja tai kirjaan. Kertoa se, mikä tekee sinut ainutlaatuiseksi ja mikä erottaa sinut muista.

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit luottavat ihmiseen, johon voivat tutustua ja jonka ajatuksista voi lukea oikeasta kirjasta. Messuilla tai esiintymisten ohella kirja on lisämyyntiä sekä käyntikortti tai laajennus osaamisesta. Kirja auttaa löytymään verkosta ja hyväntekeväisyys (lue alempaa lisää) on sulka hattuun. Kirja on myös erinomainen asiakaslahja. Mitä muita käyttötarkoituksia keksit?

Haluatko kerätä arvostusta ja uskottavuutta kirjoittamalla kirjaan ja julkaista toisten asiantuntijoiden kanssa?
Oikean paperisen kirjan (+ sähköisen e-kirjan) julkaiseminen nostaa statustasi ja mainettasi. Painettu sana painaa enemmän kuin tuhat digitaalista sanaa. Kirjassa on arvovaltaa ja se asettaa tekijänsä aina korkeammalle tasolle ammatissaan. Kirja tekee asiantuntijan.

Kenties sinulla on viihdyttävä tarina omasta ammatistasi ja muutama kullanarvoinen vinkki muille? Minkä väärän tiedon voisit korjata kirjoittamalla siitä yhteiseen kirjaan? Mitä voisit saavuttaa?

Nyt se on helppoa ja nopeaa.  Liity kirjailijaksi haluamaasi kirjaan.
Vuosittain julkaisemme vain muutaman kirjan. Jokaisessa kirjassa on mahdollisuuksia moneen. Ja juuri siksi antologiat eli usean kirjailijan kirjoittamat kirjat ovat niin mahtavia! Niihin mahtuu niin erilaisia ja niin tunteikkaita tarinoita.

Antologiakirjat eli monen kirjailijan yhteisteokset ovat tehtyjä siihen, että saamme yhä useampia mielenkiintoisia ja innostavia tarinoita ja oppeja muidenkin saataville. Sinun ei tarvitse kirjoittaa kokonaista kirjaa, vaan oma lukusi ja sinun ei tarvitse huolehtia kaikista julkaisuun tarvittavista osa-alueista, sillä teemme tämän yhdessä.

Kirjaan kirjoittaminen on ainutlaatuinen kokemus, joka kantaa pitkälle. Sinun ei tarvitse olla kirjoittamisen ammattilainen, vaan kertoa tarinasi. Meidän tiimimme korjaa kirjoitusvirheet ja ohjeiden avulla (jotka löytyvät verkkokurssilta) onnistut kyllä. Tiimimme hoitaa kukin oman erikoisalansa ja minä, Anne Teijula luotsaan kaiken yhteen, jotta projekti on helppo, nopea, luotettava, mukava ja ennenkaikkea: ONNISTUNUT!

Yhteiskirjaan osallistuminen maksaa hiukan vajaa tuhat euroa, mutta suuremmalla paketilla saat lisää tilaa kirjoittaa ja nimen kirjan kanteen. Tarkista hinnoittelu kunkin kirjaprojektin kohdalta.

Tiesitkö, että vain alle 0,5% teksteistä julkaistaan perinteisessä kustannustoiminnassa? Jos kustantamolta saa vastauksen, se on useimmiten "ei kiitos". Itse asiassa taitaa olla niin, että esikoiskirjan kustannussopimus ja lottovoitto on yhtä todennäköiset saada...
Me emme alistu siihen. Jokainen tarina ja jokainen luova kertomus on tärkeä.

Kun ilmoittaudut mukaan, kirjaprojekti etenee seuraavasti:

Polku siihen, että saamme julkaistua mitä parhaimman kirjan on mietitty niin, että onnistumme. Selkeä ja fiksusti kulkeva toimintatapa ohjaa meidät askel askeleelta lopputulokseen, josta saamme olla ylpeitä.
Ostettuasi osallistumisen, saat "kurssin" auki. Löydät valmistelevat materiaalit heti ja voit alkaa suunnitella omaa lukuasi. Kurssialustalle tulee lisää materiaalia ja yhteisiä tapaamisia, kun niiden aika on. Näet tarkemman aikataulun kunkin kirjan omalla kurssialustalla.  
Tarkemmat aikataulutiedot, kuten aloitus- ja verkkotapaamisajat löydät oman kirjaprojektisi kurssialustalta. Katso alta valmennuksen ja julkaisun suuntaviivat:

Viikot 1-4
Ensimmäisellä viikolla tapaamme verkon välityksellä ja tutustumme kirjoittajakavereihimme. Verkko-opinnoissa visualisoimme ajatuksen siitä, mitä kirjoittaminen tarkoittaa ja mitä sillä halutaan saavuttaa. Käymme läpi kirjoittamista helpottavia ohjeita ja mietimme hyviä onnistumiseen tähtääviä rutiineja. Kirjoitamme oman lukumme. 

Tässä kohtaa olemme jo tuttuja ja parannamme työtämme

Viikot 5-8
Toisen osan alkaessa tapaamme jälleen verkon välityksellä. Tällöin kuulemme kuulumisia siitä, kuinka kenenkin kirjoittaminen on sujunut. Tämä on vaihe, jossa tekstiä parannetaan ja korjaillaan. Kirjoitamme myös bion eli oman esittelytekstin oman lukumme perään. Se on tärkeä osa sitä, että lukijat löytävät sinut luettuaan tekstisi. Kuudennen viikon lopulla on teksti viimeistään lähetettävä oikolukuun, josta se palautuu vielä tarkistettavaksesi.

Nyt on teknisten töiden aika

Viikot 9-12
Kolmas osa alkaa totutusti verkkotapaamisella. Nyt odottelemme, jotta tekninen porukka tekee työtään: oikolukee, taittaa, suunnittelee kansikuvia, lataa tiedostoja ja hakee ISBN-tunnukset. Sillä aikaa kun ammattilaiset tekevät työtään, me rakennamme markkinointia kirjalle ja itsellemme. Valitsemme väylät, joissa kerromme projektista ja pohjustamme tulevaa julkistusta. Parannamme olemassaolevia yhteyksiämme ja keräämme innostuneita ostajia. Luomme nahkaamme, sillä kohta olemme kirjailijoita! 

Julkkarit!!!

Viikko 13
Julkkarit!!! Nyt on aika juhlia! Tarkka julkistamispäivä varmistuu kurssin aikana. Voit järjestää omat julkkarit, kuten maailmalla tehdään tai voimme järjestää yhteiset verkkopirskeet.
Kirja julkaistaan kaikissa yleisimmissä verkkokirjakaupoissa, kuten Adlibris tai Suomalainen. Pyrimme saamaan kirjan myös joihinkin kivijalkakauppoihin ja kirjastoihin. Lisäksi jokainen kirjailija voi itse myydä kirjaa omissa kanavissaan.

Julkaisun jälkeen:
Voit tilata kirjoja itsellesi myyntiin (nettohintaan) ja/tai hankkia affiliate-linkin haluamastasi palvelusta, kuten Adlibris tai muu verkkokirjakauppa. Liitä omille sivustoillesi linkki kirjakauppaan ja hyödynnä kaikin tavoin uutta kirjailija-statustasi. Lähetän jokaiselle myös kiitokseksi oman kappaleen kirjasta.

6-12 kk julkaisun jälkeen:
Kun tilitykset saapuvat Leijuvalle Hiirelle: summa jaetaan kaikkien kirjoittajien kesken ja saat osuutesi lahjakorttina Auttamisesta Arkea-palveluun, jossa voit valita mihin hyväntekeväisyyskohteeseen haluat palkkiosi lahjoittaa. Näin teemme yhdessä hyvää! Tilitykset tehdään 2 kertaa, noin puolen vuoden ja vuoden kuluttua riippuen julkaisu- ja tilitysaikatauluista.
Mikäli kirjoittajat haluavat, järjestämme myös "luokkakokouksen", jossa käymme yhdessä läpi kaikkea tapahtunutta.

Mitä muuta pitäisi tietää?

81% ihmisistä haaveilee kirjan kirjoittamisesta... 
eli suurin osa ihmisistä unelmoi tai ymmärtää, että siitä olisi suuri hyöty joko omaan tai ammatilliseen elämään. Ja että se on eräs virstaanpylväs, joka jää jälkeemme. Mutta vain harva ottaa härkää sarvista ja toteuttaa sen. Oletko Sinä yksi niistä, joka oikeasti saavuttaa sen?

Parikymmentä+ on yhteen yhteiskirjaan tarvittava määrä kirjoittajia. Miksi? No, jos yksi luku on 6-12 sivua + esittelysivu, lisäksi alkusanat ja loppusanat. Kirja on kirja, eikä vihko tai järkäle, kun se sisältää keskimäärin 150-200 sivua.  

Mistä julkaistua kirjaa saa ostaa?
Kirja tulee myyntiin kaikkiin yleisimpiin verkkokirjakauppoihin, kuten Adlibris ja Suomalainen. Kirja julkaistaan sekä painettuna että e-kirjana, jolloin sen voi ladata myös palveluista kuten Elisa-kirja. Tarjoamme kirjaa myös kirjastoihin ja kivijalkakauppoihin. Näiden lisäksi voit tilata kirjaa omaan varastoosi nettohintaan, jolloin voit myydä kirjaa omissa kanavissasi ja tapahtumissasi.  

Kirjaprojektiin osallistumisen ehdot: 
Leijuvan Hiiren ja Anne Teijulan tärkein tehtävä on mahdollistaa sinulle tarinasi kirjoittaminen ja julkaisu! Teemme kaikkemme sen eteen, eikä näiden ehtojen ole tarkoitus piilotella tai luoda keinotekoisia sääntöjä, mutta on kaikkien osapuolten etu ymmärtää, mitä olemme tekemässä ja millä ehdoin.  


https://leijuva.newzenler.com/ehdot

Mihin kirjaan haluaisit osallistua?

Ammatilliset yhteiskirjat
Meillä julkaistaan ensisijaisesti ammatillisia yhteiskirjoja. Kirjoilla on nimi, joka kertoo mistä on kyse. Otsikko antaa suuntaviivat, mutta kirjoittajat tekevät kirjan.
Ammatilliset yhteiskirjat ovat erityisen hyödyllisiä eri alojen yrittäjille ja asiantuntijoille, jotka tekevät työtään intoa puhkuen ja sydämestään. Leijuva Hiiri haluaa julkaista ammatillisia antologioita keväällä ja syksyllä.

Harrastekirjat
Satunnaisemmin innostumme julkaisemaan jonkin harrasteen ympärille sijoittuvan kirjan. Harrastekirjat ovat yhteiskirjoja, johon kerätään jonkin lajin intohimoiset ja pitkään harrastajat. Esimerkiksi sellainen voisi olla Amerikan autojen harrastajien kirja värikuvineen. Harrastekirjoja julkaistaan ainoastaan yksi per aihe.

Business-kirjat omakustanteena tai kustantajalle
Ja kun haluat jatkaa hyvällä meiningillä ja yhteiskirjassa jäi vielä paljon kertomatta, kirjoita oma ammatillinen kirjasi. Tällöin ota osaa omakustanteen tekemisen kurssille. Saat sieltä ohjeet ja neuvot paitsi oman kirjan tekoon, niin myös vinkit kustantajalle tarjoamiseen. Katso lisää kurssien esittelyistä.

Päällikkö

€ 1970 (sis. alv)

Kirjoita tarinasi ihan päällikkönä! Sinulla on tieto, taito ja halu jakaa tietoa, taitoa ja halua. Tämä on sopivin (ja halutuin) paketti, sillä sanamäärä on sopiva kunnon tarinaan ja tällä saa nimensä kirjan kanteen!


 • Kirjoita (tai äänitä) 3000 sanaa (n. 12-sivuinen luku)
 • Esittelytekstisi eli bio 300 sanaa 
 • Linkit sinuun ja yritykseesi 
 • Nimesi kirjan kanteen
 • Mahdollisuus lähettää teksti puhuttuna: me litteroimme sen
 •  Me hoidamme: oikoluku, graafinen suunnittelu, tekninen työ, julkaisu

MESTARI

€ 6770 (sis. alv)

Mestarilla on mestarin kiireet. Sinulla on todellakin kerrottavaa, muttet välttämättä ehdi tai halua kirjoittaa itse. Mestari-paketissa voit jättää kirjoittamisen meille - kerro tarinasi ja me litteroimme SEKÄ toimitamme sen kiinnostavaan muotoon tekstiksi. Tai haluat kertoa laajemmin kuin mitä muut paketit antavat myöden, sillä Mestarina saat lisää sanoja käyttöösi. Mestarina tietenkin nimesi loistaa kannessa!


 • Kirjoita (tai puhu) 5000 sanaa (n. 20-sivuinen luku) 
 • Esittelytekstisi eli bio 500 sanaa 
 • Linkit sinuun ja yritykseesi 
 • Nimesi kirjan kanteen
 • Mahdollisuus lähettää teksti puhuttuna: me litteroimme JA toimitamme sen  
 • Halutessasi haastattelemme sinut ja kirjoitamme puolestasi tarinan
 • Me hoidamme: oikoluku, graafinen suunnittelu, tekninen työ, julkaisu

Osaaja

€ 970 (sis. alv)

Osaajalla on tarina ja tavoite. Kuten kunnon Osaaja tietää, on tärkeää olla mukana. Osaaja-paketti sopii kaikille, jotka haluavat olla mukana kirjassa, joka tuo näkyvyyttä ja pöhinää. Osaajan teksti on tiiviimpi ja siten useimmiten myös kaikkein mietityin: sanamäärään mahtuu oleellisin.


 • Kirjoita 1500 sanaa (n. 6-sivuinen luku) 
 • Esittelytekstisi eli bio 150 sanaa 
 • Linkit sinuun ja yritykseesi 
 • Me hoidamme: oikoluku, graafinen suunnittelu, tekninen työ, julkaisu