Anne Teijula

on perustaja ja omistaja kustantamossa Leijuva Hiiri Oy.
Leijuvan Hiiren päätoimiala on muu kustannus ja kevytkirjailija.fi on sen toiminta.
Mikäli haluat löytää mitä muuta Anne Teijula tekee, se löytyy sivustolta www.teijula.fi

Leijuva Hiiri Oy
2838378-7
Puutarhakatu 11-13 20100 Turku
Puh. 045-8095000 (ei tekstiviestejä)

Otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse, kiitos.

anne@leijuva.fi

Kuva: ©Jaska Poikonen Kasvot kadussa-taideteos, Turku, Logomo

Sosiaalisen median palveluista löydät minut henk.koht. nimelläni ja:

www.facebook.com/kevytkirjailija

https://twitter.com/kevytkirjailija

 "En päässyt osallistumaan livenä, joten katsoin tallenteen myöhemmin. Pidän todella paljon tavastasi esitellä asiat ja miten saan aiheesta mielenkiintoisen ja oivaltavan. Minulle tuli todella paljon ideoita ja uusia ajatuksia heti webinaarin päätyttyä. Odotan innolla seuraavaa webinaariasi :)
Susanna S.

 "Palautetta voimavarat ja brändi -luennosta - Luento oli ainakin itselleni todella innostava ja uskoa luova. Välillä tuntuu, että olen kiinnostunut asioista, joista valtavirta ei ole ja oma toiminta tuntuu tuulimyllyjä vastaan taistelemiselta. Luento toi uskoa siihen, että yksikin ihminen tai pieni samanhenkinen yhteisö voi vaikuttaa asioihin. Maailmaa muutetaan pala kerrallaan. - Mukavaa keskustelua sallivassa ympäristössä ja sait hyvin kuulijan aivonystyröitä heräteltyä - Toiveita jatkoon: samalla fiiliksellä ja käytännön vinkkejä/esimerkkejä paljon, niistä saa itselle varmuutta ja ideoita omaan tekemiseen. 😊
Tiina H.

 "Mielestäni näitä webinaarissa käytyjä asioita on tärkeä ja hyvä miettiä. Iso + <3"
Mia B.

Alla suorat palautteet sinulle Raakaruokintaseminaarista 2023.
 * Iloinen juontaja ja hyvin piti aikataulusta huolta. 

* Sakligt och bra.
* Oli hyvä 
* Piti hyvin aikataulusta kiinni, siitä pisteet.
* Pirteä esiintyminen, mutta osallistujien ylös nouseminen tuntui hieman  typerältä. Pelkkä taputus olisi varmasti riittänyt. 
* Annella oli mukavan rento ote, ja muistutukset liikkumisesta ja  nesteytyksestä oli tärkeitä 
* Juonnot oli selkeät ja rennon rempseät.
* Hyvä selkeät, Anne on hyvä puhuja 
* Positiivinen, reipas ja selkeä juontaja!
* Juonnot olivat selkeät ja auttoivat päivän kulussa 
* Juonnot meni nappiin - tykkäsin!
* Neutraali kokemus  
Mukavaa viikkoa!  --  Terveisin Virva Luonnollinenruokinta.fi asiakaspalvelusta ja Malin Ekblom & Luonnollinen ruokinta -tiimi www.luonnollinenruokinta.fi

 "Moi! Oot fiksu, hauska ja välitön tyyppi, joka ymmärtää asioita rivien välistäkin hienolla tavalla." 
Joni

 "Ihana Anne! En voi liian monta kertaa sanoa tätä mutta oot niin ihana tyyppi että tekisin sun kanssa proggista milloin vaan. Teit mun lähtemättömän vaikutuksen jo ekalla kohtaamisella. Oot lempeän vittumainen, tuot lämpöä ja lempeä, mutta myös sopivan velmua huumoria kaikkialle minne meet. Sulla on ihana asenne kaikkeen ja oot todella merkittävä henkilö yhteishengen luomisessa."
Alina K. 

 "Palaute “voimavarat ja brändi”: Luentosi oli hyvin ajatuksia herättävä monella tavoin: Millainen minä olen ja minkä kuvan annan itsestäni. Millainen arvomaailma minulla on ja miten se näkyy yrittäjyydessäni. Itsensä johtaminen ja kehittäminen on elämän mittainen matka."
Anna K.

 "Luento sisälsi tosi hyviä käytännön vinkkejä sekä ajattelemisen aihetta. Pidin paljon vinkeistä siihen miten kiinnittää huomiota omaan jaksamiseen ja siihen, ettei yritä olla kaikessa täydellinen. Asioita voi delegoida, jos ei itse osaa tai jaksa ja myös se on auttamista. En ole itse ennen oikein osannut ajatella asioiden delegoimista, vaan keskittynyt liikaa siihen, että on itse “pakko osata”." 
Sonja S.

 "Palaute osiosta: Luento herätti paljon asioita sekä yrittäjyydestä ja jaksamisesta, että siitä, miten paljon tämä ala sisältää suuria tunteita. Oli ihanaa ”päästellä höyryjä” ketutusten ja sydänsärkyjen kanssa, mutta samalla todeta, että on asioita, joita pitää vaan oppia sietämään, koska muutos ei käy helposti eikä nopeasti. Voimavarapuu pisti miettimään perusteellisesti, millä itse löydän tasapainon tämän työn ja alan kanssa. Tuli mietittyä myös tarkasti omaa itseä, ihan kirvelyynkin saakka. :D Tavoitteet ja ajatukset työstä ja asiakaskunnasta kyllä konkretisoituivat hyvin. Olit Anne todella hyvä puhuja ja odotan innolla seuraavaa osiotasi!
Paula L.

 "Kiitos, että oot aina ottanut kaikki avosylin vastaan ja juuri sellaisina kuin ne on. Kiitos että oot tuonut aivan loistavaa huumorintajuasi meille muille nautittavaksi! Musta on aina ihan mielettömän siistiä ja kiinnostava kuulla kaikkia sun tarinoita elämästä, koska tuntuu, että sulla niitä riittää ja aina oppii jotain uutta. Se on tosi inspiroivaa!
Noora L.

 "Seurassasi on mukava olla, sillä osaat todella ottaa kaiken ilon irti kaikesta hyvästä. Nautit kahvin mausta, viinistä, ruuasta. Sitä iloa ja riemua on ollut ilo ottaa vastaan. Et myöskään sivuuta huonoja asioita, sillä nekin kuuluvat elämään. Olet optimistinen ja sinussa näkyy inhimillisyys ja välittäminen." 
Lauri H.

 "Oot niin pirtee ja rento ja hauska, et itellekki tulee aina siitä niin hyvä fiilis. Sulla on ihan omanlainen draivi päällä, mut pidä siitä kiinni koska se kantaa sua vielä pitkälle! On ollut mahtista huomata miten hyvin eri ikäiset ja eri taustoista tulevat tyypit tulee toimeen keskenään ja mulle on ihaninta miten me tullaan toimeen!
Laura M.