Kirjailijahaku: Karvoihin katsomassa

Lemmikkimme ovat karvaisia perheenjäseniä, ystäviä, harrastekavereita ja ammattilaisia rinnallamme. Tarinoita yhteiselon sujumisesta.

Sinun tarinasi on Sinun supervoimasi!

Paras tulos syntyy omasta tarinasta. Omasta intohimosta ja osaamisesta. Omista arvoista ja visioista. Sinun on oltava The One - omasta ja asiakkaasi mielestä. Haluatko kerätä arvostusta ja uskottavuutta kirjoittamalla kirjaan ja julkaista toisten asiantuntijoiden kanssa? Kenties sinulla on viihdyttävä tarina omasta ammatistasi ja muutama kullanarvoinen vinkki muille? Minkä väärän tiedon voisit korjata kirjoittamalla siitä yhteiseen kirjaan? Mitä voisit saavuttaa? Nyt se on helppoa ja nopeaa.

Liity kirjailijaksi haluamaasi kirjaan nyt, aiheet eivät toistu.

Jokaisessa kirjassa on mahdollisuuksia moneen. Ja juuri siksi antologiat eli usean kirjailijan kirjoittamat kirjat ovat niin mahtavia!
Niihin mahtuu niin erilaisia ja niin tunteikkaita tarinoita.
Ostettuasi osallistumisen, saat "kurssin" auki. Löydät valmistelevat materiaalit heti ja voit alkaa suunnitella omaa lukuasi.
Kurssialustalle tulee lisää materiaalia ja yhteisiä tapaamisia, kun aika on. Näet tarkemman aikataulun kurssialustalla.

KIRJA JULKAISTAAN KAIKISSA PARHAISSA VERKKOKIRJAKAUPOISSA, kuten Adlibris, Suomalainen jne.
Kirja ladataan myyntiin sekä painettuna että e-kirjana!


Aloitamme, kun ryhmä on koossa.

Kurssia ja osallistumista suosittelee Malin Ekblom @luonnollinenruokinta.fi
Malin Ekblom osallistuu itsekin kirjaan!

MONIPUOLINEN KATSAUS LEMMIKKIEN ELÄMÄÄN

"Karvoihin katsomassa" on sydämellinen ja inspiroiva kirja, joka juhlistaa lemmikkiemme monimuotoista roolia elämässämme. Tämä teos kokoaa yhteen tarinoita, jotka kertovat karvaisten ystäviemme merkityksestä elämäämme – olipa kyseessä sitten uskollinen perheenjäsen, aktiivinen harrastekaveri tai luotettava ammattilainen rinnallamme.

Karvoihin katsomassa tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen siihen, kuinka lemmikkimme rikastuttavat elämäämme ja tuovat siihen iloa ja rakkautta. Kirjan kertomukset valottavat yhteiselon sujumista, haasteita ja ilon hetkiä, joita jaamme näiden erityisten olentojen kanssa.

Etsimme tarinoita ammattilaisilta, jotka toimivat lemmikkien parhaaksi, kuten eläinlääkäreitä, ruokinnan ammattilaisia, hierojia ja fysioterapeutteja, kasvattajia, valmentajia ja kouluttajia, eläinten hoitajia, trimmaajia ja vaikkapa valjasvalmistajia.
Kaipaamme tarinoita harrastajilta, joilla on kiehtova tarina kerrottavanaan lemmikistään.
Lisäksi meitä kiinnostaisi kuulla opaskoirien, homekoirien, poliisikoirien ja muiden työkoirien tarinoita.

Oletko sinä sellainen, jolla on sanottavaa eläimistä tai eläinten puolesta?

Teos tulee olemaan mahtava lukupaketti kaikille eläinrakkaille ja niille, jotka haluavat syventyä lemmikkien maailmaan.  

"Karvoihin katsomassa" ei ole vain kirja, vaan se on kunnianosoitus lemmikeillemme, jotka ovat paljon enemmän kuin pelkkiä eläimiä – he ovat osa perhettämme. Lue, liikutu ja nauti tarinoista, jotka vahvistavat sidettä lemmikkiemme ja meidän välillä.

Tämä kirja on täydellinen lahja kaikille lemmikkien ystäville ja niille, jotka haluavat inspiroitua eläinten rakkaudesta ja uskollisuudesta.

Kurssin kulku

Malin Ekblom

koiranruokinnan asiantuntija

Suosittelen kirjoittamaan ja julkaisemaan! Se nosti oman tarinani aivan uudelle tasolle ja asiakkaani kiinnostuivat ja luottavat minuun enemmän. Tarinani kosketti ja se on luetuimpia tekstejäni. Kurssi on täynnä käytännöllisiä oppeja helpottamaan kirjoittamista ja arvokkaita vinkkejä jokaiselle, joka haluaa luoda omaa brändiään paremmaksi, näkyvämmäksi ja uskottavammaksi. 

Hinnat

Nimi kirjan kanteen

Free

 • Kun haluat nimesi kanteen, ota tämä "Ammattilais-tarinan" lisäksi. Nimi kanteen ei ole saatavissa "Harrastaja"-pakettiin.

  • Lisää tämä ammattilaistilaukseesi varmistaaksesi paikan kannessa
  • Huom. Joudut kirjautumaan ulos ja tilaamaan tämän erikseen
  • Nimiä mahtuu kanteen vain 6 > ole nopea
  • Huom. ei saatavilla "Harrastaja"-pakettiin
Haluan nimeni kanteen!

Ammattilainen

970

 • Oletko lemmikkialan ammattilainen? Asiantuntija, kasvattaja tai auttaja? Kerro oma tarinasi ja oppisi omalta alaltasi.

  • Nimesi kirjan kanteen! (ensimmäiset 6 osallistujaa, varaa erikseen!)
  • Kirjoita oma esittelysi 150 sanaa
  • Kirjoita oma tarinasi 3000 sanaa
  • Me hoidamme: oikoluku, taitto, etu- ja takakansi sekä selkämys
  • Me hoidamme: ISBN, Kansalliskirjasto, Sanasto, Kopiosto
  • Markkinointi yhteisvoimin: kirjailijat (sinä ja muut) + meidän tiimi
  • Sopii: kasvattaja, asiantuntija, kouluttaja, hieroja, uimakoulun vetäjä tmv
Osta tästä

Harrastaja

470

 • Kerro oman lemmikkisi tarina. Mitä olette kokeneet ja miten kaikki on sujunut, missä olette oppineet ja kuinka sitten kävikään?

  • Kirjoita oma tarinasi 1500 sanaa
  • Me hoidamme: oikoluku, taitto, etu- ja takakansi sekä selkämys
  • Me hoidamme: ISBN, Kansalliskirjasto, Sanasto, Kopiosto
  • Markkinointi yhteisvoimin: kirjailijat (sinä ja muut) + meidän tiimi
Osta tästä

1.

Oma tarinasi

Sinun sanasi, sinun tarinasi.
Vakuutat, että kirjoituksesi on omaasi ja sinulla on kaikki oikeudet siihen. Leijuva Hiiri ei ole vastuussa sinun tekijänoikeusloukkauksista. Sinulla säilyy kaikkineen tekijänoikeus omiin teksteihisi ja työhösi, mutta Leijuvalla Hiirellä on oikeudet käyttää kirjoittamaasi kirjan julkaisuun ja markkinointiin.  

Kaikki ehdot: https://www.leijuva.fi/ehdot/

2.

Myyntituotot

Kirjan myyntituotot ohjataan hyväntekeväisyyteen kunkin kirjailijan toiveiden mukaan. Yhteistyökumppanina tässä toimii Auttamisesta Arkea, jolla on kattava valikoima apua tarvitsevia kohteita. Myyntituotot tilitetään lahjoitussetelinä, eli kirjailija valitsee satojen hyväntekeväisyyskohteiden joukosta itselleen tärkeimmän ja hänen osuutensa kirjamyynnistä tilitetään suoraan toivotulle järjestölle.  

Ei vihapuhetta, rasismia, yms.
Huomaa, ettemme julkaise laittomuuksia. Mikäli havaitsemme sellaista, otamme sinuun yhteyttä, neuvottelemme ja voit korjata tekstisi. Mikäli tämäkään ei auta emmekä pääse yksimielisyyteen tekstin sopivuudesta, jätämme osuutesi julkaisematta ja lahjoitamme osuutesi kirjan muun hyväntekeväisyyden teemojen mukaan.

https://www.leijuva.fi/ehdot/

3.

Takuu

Tällä palvelulla on 14 päivän täysi palautus- ja peruutusmahdollisuus. Mikäli et halua jatkaa palvelua tai haluat keskeyttää osallistumisesi, se onnistuu täysin kuluitta 14 päivän sisällä ostosta. Sen jälkeen emme ota vastaan peruutuksia, emmekä palauta rahoja, paitsi jos koko kurssin peruuntuminen johtuu meistä, kuten liian vähäisestä osallistujamäärästä (silloin palautamme rahat täysimääräisinä). On sinusta itsestäsi kiinni, että kirjoitat lukusi ja olet mukana julkaisuun saakka. Mikäli et toimita kirjoitettua lukuasi määräaikaan mennessä, et ole oikeutettu palautukseen tai peruutukseen. Emme myönnä osa-palautuksia.
 
Ehdot: https://www.leijuva.fi/ehdot/

Valmiina hyppäämään mukaan kirjan kirjoittamiseen?

Toteuta unelmasi ja tule mukaan. 👇

Jäikö jotain mietityttämään?

Lähetä kysymyksesi minulle osoitteeseen anne@leijuva.fi ja vastaan parhaani mukaan. Tai liity postilistalle, niin saat lisätietoa kirjaan kirjoittamisesta: POSTILISTALLE TÄSTÄ, KLIK!

Jos sinulla on yritys, joka haluaa mainostaa kirjassa/sponsoroida kirjaa, ota yhteyttä!
Anne Teijula
anne@leijuva.fi